اخبار

نوآوری در صنایع غذایی رضوی در حال گسترش است

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع غذایی رضوی، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اشاره به اهمیت تحقیق‌وتوسعه در این مجموعه اظهار کرد: امروزه صنعت غذا نیازمند تحولات اساسی در راستای ارتقای سلامت محصولات و کاهش مصرف ترکیبات مضر است.
در همین راستا، در صنایع غذایی رضوی تلاش شده با فرمولاسیون‌های جدید و بهره‌گیری از دانش فنی روز، محصولاتی باارزش تغذیه‌ای بالاتر، تولید شود.

تحول در محصولات سلامت‌محور

مجتبی هادیان با تأکید بر تغییرات اساسی در فرمولاسیون محصولات این شرکت گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات ما، کاهش میزان چربی و قند در محصولات غذایی بوده است.
ما، موفق شده‌ایم با استفاده از فیبرهای گیاهی و هیدروکلوئیدها، میزان مصرف روغن در دونات را تا ۲۰ درصد کاهش دهیم، بدون اینکه کیفیت یا طعم محصول، تغییر کند.
وی افزود: همچنین بیسکویت جو دوسر پرک با ۲۵ درصد محتوای جو دوسر، نمونه‌ای از محصولاتی است که با استقبال خوبی مواجه شده است.
این محصول نه‌تنها سالم‌تر است، بلکه بازارهای صادراتی جدیدی را نیز، هدف قرار داده است.

توسعه تکنولوژی‌های نوین

مدیرعامل صنایع غذایی رضوی، با اشاره به همکاری‌های علمی این مجموعه اظهار کرد: ما همواره به دنبال گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی بوده‌ایم.
یکی از مهم‌ترین قراردادهای ما، همکاری با جهاد دانشگاهی خراسان در زمینه توسعه فنی کیک با چربی کاهش‌یافته و نگهدارنده‌های طبیعی جایگزین مواد شیمیایی است، این پروژه‌ها، به بهبود سلامت مصرف‌کنندگان، کمک خواهد کرد.
وی همچنین از برنامه‌های آینده این شرکت خبر داد و گفت: در آینده، هوش مصنوعی نقش مهمی در بهینه‌سازی فرمولاسیون محصولات و کنترل کیفیت تولیدات ما خواهد داشت.
در حال بررسی راهکارهای نوینی هستیم که بتوانند فرایندهای تولید را کارآمدتر و محصولات را، سالم‌تر، کنند.

عضویت در انجمن‌های تخصصی و ارتقای جایگاه تحقیق‌وتوسعه

هادیان، خاطرنشان کرد: شرکت صنایع غذایی رضوی با عضویت در انجمن‌های تخصصی همچون انجمن تحقیق‌وتوسعه و نوآوری صنایع و معادن ایران، انجمن مدیریت کیفیت ایران، انجمن مراکز تحقیق‌وتوسعه خراسان و نیز انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران، گام‌های مؤثری در مسیر توسعه علمی و نوآوری در صنعت غذا، برداشته است.
وی افزود: ما به دنبال آن هستیم که باتکیه‌بر تحقیق‌وتوسعه مستمر، مدیریت دانش، بهبود فرمولاسیون محصولات و افزایش همکاری‌های علمی، بازارهای داخلی و صادراتی را گسترش دهیم.
تمرکز ما بر تولید محصولات سلامت‌محور، نه‌تنها نیازهای جامعه را تأمین خواهد کرد، بلکه باعث افزایش رقابت‌پذیری ما در بازارهای بین‌المللی نیز، خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *