اخبار

نشست خبری معرفی شرکت صنایع غذایی رضوی با نماد نان به‌عنوان شرکت درج‌شده در بازار دوم فرابورس

به گزارش ارتباطات و رسانه شرکت صنایع غذایی رضوی، نشست خبری معرفی شرکت صنایع غذایی رضوی با نماد «نان» به‌عنوان شرکت درج‌شده در بازار دوم فرابورس، در 27 اسفندماه با حضور اعضاء هیات مدیره و مدیران این شرکت و اهالی رسانه برگزار شد.
مجتبی هادیان مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره شرکت صنایع غذایی رضوی در نشست خبری ویژه عرضه اولیه سهام این شرکت در خصوص تاریخچه نان گفت: شرکت صنایع غذایی رضوی در سال 1351 با نام شرکت نان قدس رضوی به صورت سهامی خاص تأسیس شد و در سال 1352 به بهره‌برداری رسید.
او با اشاره به اینکه نام این شرکت از سال 1399 به شرکت صنایع غذایی رضوی تغییر یافت و در بهمن‌ماه 1402 به سهامی عام تبدیل شد، افزود: صنایع غذایی رضوی در حال حاضر جزو شرکت‌های فرعی آستان قدس رضوی بوده و فعالیت اصلی آن خرید، تولید، بسته‌بندی و فروش انواع محصولات غذایی اعم از دونات،اشترودل، کیک، نان، شیرینی، کنسرو،رب گوجه فرنگی،آبمیوه و … است.
هادیان با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته، کارخانه‌ای در نظرآباد استان البرز توسط این مجموعه خریداری‌شده است، گفت: در تهران دو محصول کروسان و دونات تولید می‌شود و توزیع مویرگی نیز در این استان انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی در بخش دیگری از نشست خبری ویژه عرضه سهام این شرکت در فرابورس اظهار کرد: این شرکت یکی از باسابقه‌ترین مجموعه‌های تولیدی صنایع غذایی است که انواع میان وعده های آردی و غذایی را نیز تولید می‌کند. محصولات این شرکت با برند رضوی در بازار عرضه می گردد.
او با اشاره به اینکه صنایع غذایی رضوی با تنوع بیش از 160 قلم کالا، سبد کالایی خود را بین مردم توسعه داده است، تصریح کرد: کارخانه نظرآباد با هدف توزیع محصولات با ماندگاری کوتاه و تازه‌فروشی در تهران تأسیس شده است.
مجتبی هادیان به فروشگاه زنجیره‌ای رضوی اشاره کرد و افزود: این فروشگاه شعبه‌های متنوعی در اطراف حرم مطهر رضوی و سراسر شهر مشهد دارد. همچنین فروشگاه بزرگ تهران در راستای گسترش فروشگاه در سطح کشور افتتاح‌شده و فروشگاه بزرگ رشت هم در دست افتتاح است. عمده مواد اولیه مصرفی در این مجموعه از مرغوب‌ترین مواد اولیه خریداری می‌شود.
جزئیات نرخ خریدوفروش محصولاتمدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی در خصوص عوامل تأثیرگذار بر نرخ مواد اولیه این‌گونه توضیح داد: نرخ خرید مواد اولیه علاوه‌بر شرایط اقتصاد کشور از سایر عوامل همچون نرخ ارز و نرخ جهانی مواد اولیه تأثیرپذیر است و قیمت‌گذاری هم تابعی از نرخ مواد اولیه، دستمزد و سربار است.
به گفته هادیان نرخ فروش محصولات شرکت نیز قیمت تمام‌شده به‌علاوه درصدی حاشیه سود با مدنظر قراردادن شرایط رقابتی بازار توسط کمیسیون فروش تعیین می‌شود. قیمت‌ها براساس قیمت خرید مواد اولیه و تصمیم هیئت‌مدیره است.
برنامه‌های آتیاو به تشریح برنامه‌های آتی این مجموعه پرداخت و گفت: خرید دستگاه اسپتیک رب و خط تولید کیک، احداث نیروگاه خورشیدی و گسترش آن، تمرکز بر بازاریابی منطقه‌ای با ایجاد 4 منطقه در کشور، توسعه و استفاده بهینه از فضای مجازی، رشد جریان درآمدی ناشی از عرضه مستقیم، توسعه حضور در فروشگاه‌ها در سراسر کشور و بازنگری در برندینگ از مهم‌ترین برنامه‌های آتی این مجموعه هستند.
خلاصه‌ای از اطلاعات مالی
مدیر مالی شرکت صنایع غذایی رضوی که با نماد نان در فرابورس درج‌شده است، خلاصه‌ای از اطلاعات مالی این شرکت ارائه کرد و گفت: دارایی‌های جاری این مجموعه 1230 میلیارد تومان در نیمه اول امسال است. سرمایه شرکت نیز یک‌همت است.
او تصریح کرد: درآمدهای عملیاتی شرکت صنایع غذایی رضوی در این مدت به 1615 میلیارد تومان رسیده است. سود عملیاتی شرکت نیز 281 میلیارد تومان و سود خالص به 210 میلیارد تومان در نیمه اول سال جاری رسیده است.
او روند عملیاتی شرکت در 5 سال اخیر را صعودی اعلام کرد و گفت: سود شرکت هم طی این مدت در روندی صعودی قرار داشت که برای سال جاری، 562 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.
با مقایسه مجموع دارایی‌های شرکت صنایع غذایی رضوی با 6 شرکت‌ مشابه در سال 1402 گفت: این شرکت در رتبه سوم قرار دارد. همچنین از لحاظ سود عملیاتی و سود خالص نیز در میان 6 شرکت در رده سوم قرارگرفته است.
جزییاتی از ارزش‌گذاری سهام «نان»
آزاده شکری مدیر ارزش‌گذاری تأمین سرمایه دماوند در تشریح گزارش ارزش‌گذاری این شرکت، گفت: ارزش‌گذاری شرکت نان رضوی در اسفندماه 1403 با روش‌های درآمدی، نسبی و خالص ارزش روز دارایی‌ها انجام شد. دو روش اول توسط تأمین سرمایه دماوند و روش سوم توسط کارشناسان رسمی دادگستری انجام‌شده است.
به گفته او برای ارزش‌گذاری از صورت‌های مالی سنوات اخیر و صورت‌های مالی 6 ماهه 1403، گزارش رسمی کارشناس دادگستری و سایر داده‌های دریافتی از شرکت استفاده‌شده است.
شکری با اشاره به اینکه طی سال‌های اخیر ارزش دارایی‌های شرکت بیش از 100 درصد رشد داشته، افزود: بر همین اساس برای سال 1404 پیش‌بینی تجدید ارزیابی برای شرکت در نظر گرفته‌شده است.همچنین فرض شده است تجدید ارزیابی دارایی‌ها از سال 1404 به بعد در حقوق مالکانه صورت‌های مالی باقی بماند.
مدیر ارزش‌گذاری تأمین سرمایه دماوند مفروضات ارزش‌گذاری سهام این شرکت را موردتوجه قرارداد و گفت: برای مفروضات ارزش‌گذاری نرخ تورم براساس پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از سال 1403 تا 1407 بوده و افزایش نرخ حقوق و دستمزد نیز بر مبنای نرخ تورم در نظر گرفته‌شده است.به گفته او مفروضات ارزشیابی شامل نرخ بازده بدون ریسک 27 درصد، صرف ریسک بازار 13.01 و ضریب بتای شرکت هم معادل 1.01 درصد در نظر گرفته‌شده است.
شکری در خاتمه تصریح کرد: درنهایت جمع‌بندی ارزش حقوق صاحبان سهام شرکت صنایع غذایی رضوی با لحاظ ضرایب اتکای مناسب، مبلغ 3043 میلیارد تومان و هر سهم 304 تومان و 4 ریال پیش‌بینی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *