با حضور مديران موسسه پژوهشي علوم و صنايع غذايي در دانشگاه بينالمللي امام رضا(ع)، زمينههاي همكاري پژوهشي و آموزشي موسسه، دانشگاه و شركت صنايع غذايي رضوي بررسي و بر توسعه اين همكاريها تاكيد شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع غذایی رضوی، در نشستي كه با حضور دكتر فيضي، معاون پژوهشي و دكتر قرآني، مدير امور بينالملل موسسه علوم و صنايع غذايي، دكتر صادقي بجستاني، معاون پژوهش و فناوري و مديران دانشگاه بينالمللي امام رضا(ع) و مديران توليد و تحقيق و توسعه شركت صنايع غذايي آستان قدس رضوي در محل دانشگاه برگزار شد، زمينههاي همكاري سه جانبه و استفاده از ظرفيتهاي موجود در قالب تفاهمنامه همكاري مشترك مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
شركت هاي صنايع غذايي آستان قدس رضوي، نقطه اتصال دانشگاه و موسسه
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه بينالمللي امام رضا(ع) در این نشست، با اشاره به تعدد شركتهاي فعال در حوزه صنايع غذايي در آستان قدس رضوي و جايگاه دانشگاه بينالمللي امام رضا(ع) به عنوان ميز علمي آستان قدس، اين شركتها را مركز اتصال و همكاري دانشگاه و موسسه پژوهشي علوم و صنايع غذايي معرفي کرد.
دكتر صادقي بجستاني ادامه داد: شركت صنايع غذايي رضوي كه با نام نان قدس رضوي شناخته ميشود يكي از قديمي ترين شركتهاست كه از ظرفيت خوبي براي كار پژوهشي برخوردار است. بر همين اساس، نگارش و امضاء تفاهمنامه همكاري سه جانبه ميتواند اين فرايند را نظامدار و تعريف شده به نتيجه برساند.
وی حمايت از پاياننامههاي تقاضا محور را يكي ديگر از زمينههاي همكاري بيان کرد که ميتواند به صورت مشترك دنبال شود؛ چرا كه اين پاياننامهها به امكانات و تجهيزات آزمايشگاهي نياز دارند و خوشبختانه برخي از اين امكانات در هر يك از سه موسسه موجود است.
آمادگي موسسه پژوهشي علوم و صنايع غذايي براي مشاركت در آموزش دانشجويان خارجي
در ادامه، معاون پژوهشي موسسه پژوهشي علوم و صنايع غذايي توضيحاتي را در خصوص ساختار و فعاليت هاي موسسه متبوع خويش ارائه و با اشاره به سابقه همكاري موسسه با مجموعه آستان قدس رضوي در حوزه هايي مانند ارزيابي حسي كيفيت غذاي مهمانسراي حضرت و عطر رضوي، اعلام آمادگي نمود كه اين همكاري ها تداوم و توسعه يابد.
دكتر فيضي همچنين اظهار کرد: به دليل وابستگي موسسه به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و برخورداري از هيئت علمي متخصص و امكانات مناسب، دانشجويان تحصيلات تكميلي را به صورت پژوهش محور پذيرش مي كند و با توجه به فعاليت هاي بينالمللي آن، ميتوان با مشاركت دانشگاه بينالمللي امام رضا(ع)، از ظرفيتهاي دو مجموعه براي جذب و آموزش دانشجوي خارجي بهره برداري کرد.
وي در ادامه بر امكان استفاده از آزمايشگاههاي تخصصي موسسه براي طرحهاي پژوهشي و برنامههاي آموزشي نيز تاكيد نمود.
در ادامه مديران حاضر در جلسه، ديدگاهها و پيشنهادهاي مصداقي خود را براي برقراري و توسعه همكاري در مواردي مانند تكميل پروژههاي نيمه تمام، تعمير تجهيزات آزمايشگاهي، فرصت مطالعاتي متقابل اعضاي هيئت علمي دو موسسه، تاسيس و تجهيز آزمايشگاههاي مشترك و تعريف طرحهاي جديد پژوهشي بيان کردند.
در انتهاي جلسه نیز با تعيين نمايندگان سه موسسه، مقرر شد در كوتاهترين زمان، تفاهمنامه همكاري تهيه و به امضاء برسد، همچنين بر اجراييسازي مفاد تفاهمنامه تاكيد شد.